Aktuálny čas je 06 Sep 2010, 19:04
Prevzatie Opery

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: TV Programy
PoslaťNapísal: 28 Okt 2007, 11:34 
Hosť fóra
Hosť fóra
Zdravím.
Spatlal som widget na niektoré SK/CZ TV programy.

No a keďže pridávať komentáre na stránkach opery môžu len registrovaný, rád by som využil toto fórum ako miesto, kde bude možné písať feedback na tento widget (problémy-návrhy)

Vďaka :wink:

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 28 Okt 2007, 11:48 
Administrátor
Administrátor
Obrázok užívateľa

Samozrejme aj na tento účel slúži toto fórum. Sám spomínaný widget používam a mám par dotazov.

Diakritika trocha blbne v Opere 9.50 Beta a nebolo by možné posúvať zoznam programu nejakým scroolom? , aby som si mohol prezrieť aj program neskôr, určite vieš na čo myslím...

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 28 Okt 2007, 12:00 
Hosť fóra
Hosť fóra
Diakritika blbne aj v starej Opere 9.24. Tento problém som zatiaľ nevyriešil - ako som už písal v diskusii pod samotným widgetom - problém vzniká pri sťahovaní a parsovaní dát z ďalšieho (FTP) servera. Ak čoskoro nenájdem iný hosting, budem nútený tie znaky natvrdo opravovať pri parsovaní..

S tým programom dopredu - no, môžem pridať (resp. skúsiť pridať) button, po stlačení ktorého sa zobrazí komplet program zvolenej stanice. Kedy to bude - neviem :roll: Som dosť lenivý :oops: (+ cez týždeň po návrate z práce nemám zrovna 2x chuti niečo programovať/skriptovať)

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 28 Okt 2007, 13:31 
Moderátor
Moderátor

Ano problem je uz so zdrojovymi subormy, resp. suborom. Ak sa nedoriesi zdroj, asi sa ti to bude moc tazko opravovat. V akom kodovani su vlastne tie zdrojove data? Lebo uz na http://www.myjavaserver.com/ su nejake rozcuchane a predpokladam ze to tam od niekade (http://tdi.sk/tvprogram/...) tahas.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 28 Okt 2007, 14:26 
Hosť fóra
Hosť fóra
Zdrojové dáta mi poskytuje priamo admin stránok http://tdi.sk/tvprogram/ ale v nich problém (pravdepodobne) nieje, nakoľko lokálny test (tj. vlastný Tomcat na localhoste) stiahne a vyparsuje dáta normálne, aj s diakritikou.

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: chybna diakritika
PoslaťNapísal: 31 Okt 2007, 16:50 
Hosť fóra
Hosť fóra
rovnaky problem mam aj v tom svojom jednoduchsom TV widgete.. stranka prezentuje data v kodovani windows-1250, opera ale akosi neberie nastavene kodovanie v HTML aj pre javascripty donho externym suborom vnorene..

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 31 Okt 2007, 22:20 
Hosť fóra
Hosť fóra
Prinuteny okolnostami (nenasiel som iny JAVA free webhosting) som musel prejst na PHP (free webhostingov s PHP je zase plna .. ) a uz vsetko slape ovela lepsie. Okrem kodovania je aj nacitanie programov ovela rychlejsie.. a coskoro pribudnu dalsie zmeny..

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 02 Nov 2007, 11:44 
Divák
Divák

Nová verzia uploadnutá... TV Programy :wink:

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: TV Programy
PoslaťNapísal: 03 Jan 2008, 18:31 
Hosť fóra
Hosť fóra
Nejako mi to nefunguje stale vypisuje ze : ,,Nenasli sa ziadne data" v com moze byt problem :?:

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: 03 Jan 2008, 18:36 
Administrátor
Administrátor
Obrázok užívateľa

Registrujem ten sami problém. Problém bude na strane servera, odkiaľ sa načítavajú dáta pre widget.
Počkáme na vyjadrenie autora widgetu...

Opera 9.50 beta
Zostavenie 9716

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: 03 Jan 2008, 19:11 
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Ano, problem je na strane hostingoveho servera, ktory spracovava data pre widget. Autor (moj brat :roll: ) o tom vie a pokusa sa najst iny hosting.
Taktiez je v priprave zopar noviniek. Len dufam, ze si na ne najde cas. ;)

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: 03 Jan 2008, 22:16 
Divák
Divák

Yop, hostovací server akosi ľahol (+ asi mám nejakú kravinu v skripte, pretože od nového roka to blbne).. Horšie je, že sa neviem pripojiť na to ich FTP, stiahnuť, opraviiť a nasadiť ten skript na iný server. Treba vydržať do najbližšieho piatka, kedy cestujem nas5 do Trenčína a opravy porobím z domu.

Hosting na skript nehľadám, nakoľko som prešiel zo servletu na PHP skript a teda vylepiť to môžem v podstate kamkoľvek (ale to som už písal).

No a čo sa týka noviniek, čo CVM spomenul... ehm.. čas aj nápady by aj boli, len chute nieto :geek:. Ale snáď sa k niečomu prinútim (aspoň k zopár maličkostiam).

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre