Twitter RSS
Aktuálny čas je 22 Aug 2014, 10:48
Prevzatie Opery

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]



Pravidlá fóra


Pri opise Vášho problému s Operou prosím uveďte nasledovné informácie:

1. Akú verziu Opery používate a aký build (zostavenie).
2. Aky operačný systém používate.
3. Jedná sa o čistú inštaláciu, alebo o preinštalovanie zo staršej verzie.
4. Ak sa problém týka chybovej konzoly, opíšte čo vypisuje.
5. Ak sa problem týka pluginu, napíšte verziu dotyčného pluginu.
6. Ak sa problém týka e-mail účtu, napíšte aspoň server (doménu) umiestnenia účtu.
7. Svoj problém sa snažte opísať podrobne.

Skúste svoj problém riešiť: FAQ: Často kladené otázky o Opere



Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 7 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: záložky
PoslaťNapísal: 06 Máj 2012, 18:31 
Offline
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 17 Apr 2010, 12:31
Príspevky: 4
zdravím.
Chcem sa opýtať ako sa dá zmeniť výška "položiek" v záložkách. Tie položky v novej opere od 10x sú zbytočne veľmi rozťahané (na výšku) oproti 9x a nemestia sa mi na monitor. Ďalej v novej inštalovanej opere 11.62 neukladá obrázky zo speedial-u na disk (ale v 11.62 usb verzii áno) a nie sú náhľady celej stránky, ale len ľavý roh (alebo iná časť stránky), takže nie je jasné o akú stránku ide, prečoto?
vďaka


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 06 Máj 2012, 20:27 
Offline
Aktívny člen
Aktívny člen
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12 Sep 2007, 09:39
Príspevky: 555
Bydlisko: Zem
Pravidlá fóra
...
2. Aky operačný systém používate.

Ja mam win7 a v opere v profile mam aj subor speeddial.ini (C:\Users\tvoj ucet\AppData\Roaming\Opera\Opera)
Nechapem ake obrazky myslis. Ved obrazok sa ziskava automaticky zo stranky (pokial si tam sam nejaky nedas).
Ak si nainstalujes novu operu a subor speeddial.ini (ak si si ho zalohoval) vlozis do profilu, tak mas komplet speeddial ako si mal v predchadzajucej verzii (operalink by som nepouzival na to ako zalohu :!: , ale manualne zalohoval).

O zalozkach neviem ako zmensit, to zase niekto iný 8-)

_________________
Obrázok Opera 11.64 build 1403
Obrázok
Obrázok
Obrázok


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 06 Máj 2012, 21:04 
Offline
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 17 Apr 2010, 12:31
Príspevky: 4
mám xp. Obrázka som myslel v "thumbnails" ktoré 9x ukladá. Táto 11x ich neukladá, ale pri štarte obnovuje. Ale na tento problém som náhodou našiel návod, keďže trebalo nastaviť, aby nezobrazoval len logá, ale celé stránky, sú ale veľmi rozmazané...

Viac ma však zaujímajú tie záložky, keďže takto, ako sú, sa s nimi nedá pracovať.

A ešte poprosím, ako vypnúť to, že ak kliknem kolieskom na hranicu medzi TAb-mi a lištou, aby mi neotvorilo náhľady. Hnevá to ak pri zatváraní TAB-u pri každom druhom kliknutí sa rozbalí náhľad...


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 07 Máj 2012, 08:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22 Okt 2007, 19:28
Príspevky: 2249
Bydlisko: Trenčín
Ako zobrazím v Rýchlom prístupe celé stránky a nie len jej logo?
Ako pracovať s listami stránok efektívnejšie?
A s tymi zalozkami a ich vyskou a sirkou som to nejak nepochopil...

_________________
OPERA - BIGsmall internet browser


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 07 Máj 2012, 10:56 
Offline
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 17 Apr 2010, 12:31
Príspevky: 4
výšku myslím... hmm, no výšku. Vymyslím... vo verzii 9x bola jedna položka 20 Pix a od 10x je 23Pix, takže sú zbytočne rozťahané.
A ešte ako vypnúť stmavnutie stránky pri "Nájsť na stránke", a aby zvýraznenie hľadaného textu ostalo aj po kliknutí na stránku. Je možné pridať do osobnej lišty aj program? Ako má lištu total commander "panel s nástrojmi", že kliknem na ikonku a otvorí mi notepad, word, corel...?
vďaka


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 07 Máj 2012, 11:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22 Okt 2007, 19:28
Príspevky: 2249
Bydlisko: Trenčín
Stmavovanie: Ako upraviť rozhranie, funkcie a animácie v Opere?
Odkaz na externu aplikaciu je mozne pridat na lubovolnu listu, okrem osobnej... Tu je sice starsi, ale pouzitelny generator tlacidiel (pre teba je sekcia - External Program buttons): http://nontroppo.org/tools/buttonmaker/
Pozor vsak na medzeru v nazve adresara. Je potrebne ju osetrit znakom %20 (napriklad: C:/Program%20Files/)

_________________
OPERA - BIGsmall internet browser


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: záložky
PoslaťNapísal: 07 Máj 2012, 20:03 
Offline
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 17 Apr 2010, 12:31
Príspevky: 4
odkazy idú, ale hlavne tie záložky ešte zmenšť!?


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 7 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]



Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
© 2006-2013 Opera-prehliadac.com | Všetky práva vyhradené